Holtsmark-pro Martin Simensen er årets golfformidler

Martin Simensens vil med sine morsomme Facebook-videoer vise at golf ikke er så alvorlig og stivt som mange tror. I helgen ble han hedret som årets formidler av golfsporten i Norge.

Publisert

Dette er det andre året at Norges Golfforbund deler ut prisen «Årets golfformidler». I fjor gikk prisen til kommentatorene i TV2, Fredrik C. Kracht og Joakim Mikkelsen, for deres alminneliggjøring av golfen gjennom OL-sendingene fra Brasil.

I år ønsket NGF å dele ut prisen til en person som bruker sosiale medier til å markedsføre golfen generelt, og golfgleden spesielt.

Martin Simensen er til daglig headpro hos Holtsmark Golfklubb i Buskerud, og han har i flere år brukt Facebook til å formidle hva som skjer i klubben, og ikke minst vise klubbens mangfold. Gjennom sine kjappe replikker og humoristiske tilnærmeringer synliggjør han golfen på en morsom og uhøytidelig måte. 

Les også: – Vi gjør dette for å vise at golf ikke er så alvorlig som mange tror

«Slik har han skaffet seg et navn utover sin stilling som pro, og han har bevist at han behersker en kommunikasjonsform som blir stadig viktigere for å få gjennomslag i dagens nyhets- og underholdningsbilde», het det i juryens begrunnelse av Simensen som årets golfformidler.

– Det her er veldig gøy. Jeg gjort oppmerksom for dette for en uke siden, og det som slo meg, er hvor flott det er å bli satt pris på. Tusen hjertelig takk til dere som har gitt meg denne store æren. Det er veldig hyggelig. Jeg er også takknemlig for en annen ting. Dere har nemlig gjort at jeg fikk en unnskyldning til å reise fra en guttetur på Siljan, hvor vi skulle ha test av surstrømming i dag! Tusen, tusen takk skal dere ha. Det å ha muligheten til å formidle den gleden det er å holde på med golf, er et privilegium, sa Simensen da han takket for utmerkelsen.

Under kan du se noen smakebiter på hva Simensen legger ut på Holtsmark Golfklubbs Facebook-profil:

Powered by Labrador CMS