dp world tour//

Kofstad falt på listene etter svak tredjerunde

At Espen Kofstad klarte cuten i Sør-Afrika er en seier i seg selv. Men dessverre for nordmannen sin del er han blant de siste i feltet av de som klarte cuten etter en tung lørdagsrunde.

TUNG DAG: Espen Kofstad fikk det ikke til å stemme lørdag.
TUNG DAG: Espen Kofstad fikk det ikke til å stemme lørdag.
Publisert Sist oppdatert

Espen Kofstad (Oslo Golfklubb) fortsatte - dessverre for hans del - lørdag i SA Open i Sør-Afrika der han slapp på fredag - med bogeyer. Kofstad avsluttet fredagsrunden med en bogey på hull 18, og svært lite stemte for nordmannen lørdag.

Det ble bogey på hull 3, 4, 12, 14, 16 og 18. Da ble det to birdiene på hull 5 og 13 en mager trøst for Oslo GK-spilleren, som gikk lørdagsrunden tre slag over par.

Kofstad er med det nummer 63 på +2 etter tre av fire runder. Likevel er det bare fem slag opp til en topp 20-plassering for nordmannen.

Etter en sterk dag på hjemmebane er det fire sørafrikanere i tet. Jayden Schaper leder på -9, sammen med landsmann Ryan Van Velzen. Louis de Jager er nummer tre på -8, mens Dean Burmester er på 4. plass på -7. Fredagens leder Jesper Svensson gikk to slag over par og er på delt 4. plass, sammen med Burmester og fire andre.

Se ledertavlen her

Powered by Labrador CMS