REISE//

Nå kan du bestille Dubai-baner i app – og få rabatt

VIYA har i dag 120.000 brukere. Tallet vil øke når fordelsprogrammet rulles ut internasjonalt.

Emirates Golf Club i Dubai besøkes av mange nordmenn hvert år. Nå kan de også dra nytte av flere app-fordeler.

Det er ikke bare Norge som har sin egen golf-app. Det har de også i De forente arabiske emirater, en ettertraktet destinasjon for golfhungrige nordmenn vinterstid.

Appen VIYA tilbyr sine brukere å bestille starttider, spisesteder, opplevelser, spabehandling og mye mer hos sine samarbeidspartnere i Dubai og Abu Dhabi. Appen skal i dag ha over 120.000 brukere i emiratene, og tallet forventes å øke betraktelig når den nå introduseres for et internasjonalt publikum.

Mange norske golfere har besøkt baner som Emirates Golf Club, Jumeirah Golf Estates, Dubai Creek Golf and Yacht Club, Yas Links, Yas Acres og Saadiyat Beach Golf Club. Alle banene er tilknyttet VIYA-appen – og det samme er Topgolf Dubai.

Inkludert i appen er et 10% rabattprogram som gjør at du kommer rimeligere unna enn du normalt ville gjort på Dubai-turen. Verdt å ta med seg i en tid da du skal reise langt, faktisk helt til Argentina, for å finne en valuta som har svekket seg mot den norske kronen.

VIYA er gratis å laste ned fra din foretrukne mobilplattform, og utvikles stadig. Det som opprinnelig var en app for å bestille golf i regionen, er i dag utvidet til en lang rekke aktivitetstilbud og partnere.

Powered by Labrador CMS