Hele Norges Golf-app//

Nå kommer «Gimmie»!

Om få dager kommer appen som skal gjøre golffhverdagen din lettere.

Første uken i mai kommer golfappen «Gimmie»
Publisert Sist oppdatert

I løpet av den første uken i mai vil det dukke opp en ny app i AppStore og hos GooglePlay. I sin lilla og oransje drakt vil appen «Gimmie» hjelpe deg både på og utenfor golfbanen.

I førsteomgang vil du kunne bestille starttid, levere scorekort og få justert handicap med full tilgang til GolfBox. I tillegg vil du kunne velge bane, legge til venner og føre score underveis på runden din, samt motta nyheter og innhold fra Norsk Golf og klubbene du velger å følge.

På sikt vil du kunne spille med baneguide, som har GPS-tracking, for å se banens layout og avstander til green, bunker og andre hindre. Denne funksjonen vil komme til sommeren 2023.

På sikt vil Gimmie erstatte GolfBox-appen, men GolfBox på nett kan brukes akkurat som før. GolfBox vil fremdeles værehovedsystemet for golf i Norge.

– Kommer alle spillere til gode

Appen er utviklet av danske GLFR i samarbeid med Norges Golfforbund og GolfBox. Navnevalget er det forbundet som står for.

– Vi har valgt Gimmie som navn på Golf-Norges nye app. «Gimmie» er den siste, korte putten du slipper å sette i hullet fordi medspilleren gir deg den. Uttrykket brukes ofte i matchspill og blant venner, men du finner den ikke i golfreglene, forteller Sindre Maurud, forretningsutvkler i NGF.

Begrepet er godt kjent blant golfere, som ofte forbindes med sportslig generøsitet og initiativ for å bygge gode relasjoner blant medspillere.

– Gimmie er med andre ord et navn fylt med positive assosiasjoner som fremmer god spillekultur. Navnet rommer egenskaper som «raus» og «respekt», og bidrar i tillegg til mer flyt på banen, som kommer alle spillere til gode, fortsetter Maurud.

Les mer om appen på gimmie.no.

BirdieEyes forsvinner

Golfappen BirdieEyes vil på sin side forsvinne fra de norske variantene av AppStore og GooglePlay de neste dagene. Det skriver selskapet i en e-post til sine brukere.

Avgjørelsen ble tatt delvis fordi appen nå mister integrasjonen til GolfBox på grunn av Gimmie. Videre heter det at selskapet «allerede er godt i gang med utvikling og lansering av nye løsninger og tjenester utenfor Norge i første omgang».

Powered by Labrador CMS