WRIGHT INVITATIONAL//

NÅ: Siste sjanse til å vinne en runde med Hovland

Om to dager er det stopp. Og få dager før julaften får to heldige vinnere tidenes julegave: en drømmerunde med Viktor Hovland i neste års Wright Invitational.

Viktor Hovland dro som vanlig mange skuelystne til Wright Invitational på Miklagard GK i år. Neste sommer arrangeres golffesten på Kragerø Resort.
Publisert

– Vi nærmer oss sluttpunktet for Early Birds-billetter har fortsatt noen billetter til salgs. Den 15. desember er siste dagen man kan kjøpe billetter til redusert pris, og den 20. desember trekker vi to heldige vinnere som får spille med Viktor, opplyser Kevin André Wright til Norsk Golf.

Den 1. november åpnet han forhåndssalget til den tredje utgaven av Wright Invitational, som i 2024 forflytter seg til sommeridyllen på Kragerø Resort. Den 6. juli er det klart for golffest på Stabbestad. 

De såkalte Early Birds-billettene ble lagt ut til redusert pris i begrenset antall. Og blant de tidlige kjøperne trekkes det altså ut to personer som får spille med Viktor Hovland.

I løpet av to inntektsbringende somre har Wright Invitational samlet inn hele 2,6 millioner kroner til Stiftelsen Organdonasjon. 

Og Wrights hjerte banker for å samle inn mer.

 – Jeg håpet på 200.000 kroner da vi dro i gang på Vestfold GK for to år siden, men vi fikk inn mye mer. Responsen har vært helt utrolig. Og derfor har vi satt oss et mål om å samle inn 1,5 millioner denne gangen, forteller han. 

Påmelding av lag til turneringen starter først etter nyttår. Men en rekke kjendiser bekreftet sin ankomst. 

I tillegg til ledestjernen Viktor Hovland og caddie Shay Knight har blant annet KygoKristoffer Ventura, fotballspilleren Sander Berge, programlederne Jon Almaas og Nikolay Ramm samt influenserne Amalie Snøløs og GucciGaute bekreftet sin ankomst. 

Det samme har blant andre golfekspert Marius Thorp, Eurosport-kollega Carsten Skjelbreid, John Arne Riise, John CarewThomas «Fingern» Gullestad og Rasmus Wold

Her kan du kjøpe billetter

Powered by Labrador CMS