Du vet du har en dårlig dag på golfbanen, når…

1. …du har sluttet å ta av deg hansken når du putter, fordi du har innsett at det ikke har NOE å si på hvor følsomme hender du har på nærspillet uansett.

(Foto: Getty Images)

2. …du har slått bort så mange baller at nå har du bare gjort det til en vane å alltid ha en ekstra ball i bukselomma uansett hvor på banen du går.

3. …du begynner å tenke at de skinnende nye trepakningene med Pro V1-baller du kjøpte i proshopen før runden, ikke er verdt det spillet du har disket opp med frem til nå, og midt i runden bytter du til den opphakkede og trofaste Top Flite XL-ballen i bunnen av bagen (som av en eller annen grunn aldri ser ut til å forsvinne).

(Foto: Getty Images)

4…du lar laseren ligge i bagen, for du har innsett at det ikke har så mye å si hvor langt det er til pinnen. Du har mer enn nok med å konsentrere deg om å treffe ballen mellom skogen på høyre og venstre side.

(Foto: Getty Images)

5….du har sluttet å føre hullscorene dine på scorekortet og foreslår for spillepartnerne dine når du ser hvor denne scoren bærer: «Skal vi spille match på back-nine i stedet?

6. …du plukker ballen opp av hullet og kaster den opp i lufta for å slå den ut i vannet på hel volley med putteren i frustrasjon etter en treputt… men bommer på ballen.

(Foto: Getty Images)

7. …du går nonchalant forbi hullet og kikker oppi koppen i håp om at det toppede innspillet ditt mot den blinde greenen skal ha falt i hullet. Faktum er at du heller burde lete borte ved skogholtet 30 meter bak green.

8. …du står på tee på et vanskelig golfhull med trøbbel både på høyre og venstre side og fisker opp den billigste og mest slitte ballen du har, for du tenker at dette kommer umulig til å gå bra.

(Foto: Norsjø GK)

9. …du leter etter ballen 30 meter lenger tilbake enn der den egentlig ligger, bare fordi du har blitt så vant til å treffe ballen alle andre stedet enn i sweet-spot

(Foto: Getty Images)

10. …du begynner å planlegge hvilket hull som ligger nærmest parkeringsplassen, slik at du kan foreta en lynrask retrett så tidlig som mulig.

11. …du har begynt å gjøre som Kevin Na og går mot hullet lenge før ballen ankommer hullet. Forskjellen er at du begynner å gå tidlig fordi du vet at ballen garantert ikke treffer.

(Foto: Getty Images)

12. …du kjenner gresset «lugger» litt i køllehodet på starten av baksvingen, som gjør at baksvingen stopper opp et lite halvsekund. Likevel lar du det stå til og fullfører svingbevegelsen.

13. …den vanligste finishen på golfsvingen din ser enten slik ut:

(Foto: Getty Images)

…eller slik ut:

(Foto: Getty Images)

14. …når du begynner å dra opp telefonen mellom slagene for å sjekke om du har fått e-post fra jobben. Plutselig føles jobben din mye viktigere enn for bare et par timer siden.

(Foto: Getty Images)

15. …du ser et lite insekt lander på ballen idet du skal til å putte, men gidder ikke ta deg bryet med å feie den vekk

(Foto: Getty Images)

16. …du tar med to køller for å gå bort til ballen som ligger langt ute i roughen, men ingen av køllene viser seg å være riktig. Men du slår likevel.

17. …du ikke gidder å slå en provisorisk ball etter å ha drivet ut i det høye gresset: «Hvis jeg ikke finner´n, gidder jeg ikke spille hullet!».

(Foto: Getty Images)