Runde 2

 

For å si det på en enkel måte – det ble for mange bogeys og for få birdies. Ingen store kriser for Skarpnord, men 72 i går og 74 i dag var ikke godt nok. Hun har ikke klart å finne igjen formen og spillet fra tidligere i sesongen og er nok ikke fornøyd med ukens svake plassering. Cuten gikk på par, så Skarpnord var to slag unna med sine +2.

 

Cecilie Lundgreen forbedret seg i dag, men med 81 slag i går var utgangspunktet håpløst. 75 slag på andrerunden gjorde ikke mye forskjell.

 

Heller ikke Benedikte Grøtvedt klarte å hevde seg. 77 i går ble forbedret til 74 i dag, men også hun er milevis unna å klare cuten.

 

Det scores lavt i toppen i Wales. Spilkova, Masson og Simon deler ledelsen på -12. Det spilles tre runder, turneringen avsluttes søndag.

 


 

Runde 1

 

Skarpnords åpningsrunde på par bestod av tre birdies, like mange bogeys og resten par, og holder til en delt 56. plass så langt sammen med 16 andre spillere.

 

Det scores lavt på Buckinghamshire Golf Club, og Skarpnord ligger ni slag bak lederene Caroline Masson og Ashleigh Simon. Skarpnord var fornøyd med det lange spillet etter runden, men dessverre hindret for mange putter henne i å være høyere opp på leaderboardet.

 

– Spilte virkelig bra golf fra tee til green i dag. Ny dog i morgen Supercaddie Richard Green gjorde en veldig bra jobb, skriver hun på sin Twitter-profil.

 

Benedikte Grøtvedt og Cecilie Lundgreen er også med i England, men hadde begge en tung start. Grøtvedt åpnet med 77 slag, noe som bare holder til en delt 113. plass. Cecilie Lundgreen måtte på sin side helt opp i 81 slag, noe som gir jumboplass.