Etter å ha imponert med en andreplass i Ecco Spanish Masters tidligere denne uken, satte Christian Aronsen punktum på det som har vært en meget god golfuke for Grønmo-golferen fredag.

På La Manga Club-banen i Spania kunne Aronsen notere runder på henholdsvis 76, 72 og 71 slag. Fredagens avslutningsrunde inneholdt tre birdies, en bogey og resten par. Han endte med det på en niendeplass, to over par for turneringen og ni slag bak den overlegne vinneren Krister Eriksson fra Sverige. Eriksson ble aldri ordentlig truet i kampen om seieren, og vant til slutt med fem slags margin på landsmannen Kristoffer Broberg. Totalt okkuperte svenskene 10 av de 13 øverste plassene på den endelige resultatlisten.

Aronsen ble feltets beste nordmann nok en gang. Øystein Engevik fra Bjørnefjorden endte på en delt 15. plass, ett slag bak Aronsen. Plasseringen var forøvrig også hans beste som profesjonell golfspiller. Slaget bak fulgte Jan-Are Larsen på delt 18. plass. Øvrige norske plasseringer var Peter Kaensche på 32. plass, Mathias Lynne Schjølberg på 35. og Knut Børsheim på 46. plass. 

Marius Thorp, Dennis Den Roover, Stian Hansen og Elias Bertheussen deltok også i Spania, men misset dessverre cuten. 

 

Resultater