I ustabile værforhold noterte australieneren Aaron Baddeley seg for en runde på fire under par, 67 slag på Riviera lørdag. Dermed leder han turneringen med en totalscore på 11 under par. Slaget bak følger Kevin Na og Fred Couples, som ledet etter to runder, på delt andreplass.

 51 år gamle Couples har hatt mye problemer med ryggen den siste tiden, men holder fortsatt koken på Riviera-banen som han selv har beskrevet som sin favorittbane ved siden av Augusta National. Dersom han skulle dra i land seieren søndag vil han bli den eldste vinneren av en PGA Tour-turnering på 36 år.

En annen aldrende mann, Vijay Singh, jobbet seg oppover resultatlistene under «moving day». Med en runde på fire under par klatret han 11 plasser lørdag, og ligger på ensom fjerdeplass. Den tidligere verdenseneren fra Fiji kjemper om sin første seier på over to år, da han vant FedEx Cup-turneringene The Barclays og Deutsche Bank Championship rett etter hverandre.

Aaron Baddeley klarte å styre unna de store feilene på runden sin, og med unntak av en misset enmetersputt for par på det 12. hullet spilte han stort sett feilfritt. Fem birdies og en bogey ble det til slutt for 29-åringen. Fra før av har han to seire på PGA-touren. Den forrige kom for over tre år siden, da han han slo John Rollins med ett slag i FBR Open i Phoenix.

Det er jevnt i toppen, og 13 spillere ligger innenfor fem slag fra ledelsen. Alt ligger med andre ord til rette for en meget spennende avslutning søndag.

 

Leaderboard.