Les spørsmål-svar-intervjuet under. 

 

1. Hva er høydepunktet i året som har gått?

– Det er uten tvil kvaliken til Europatouren. Det er det høyeste nivået man kan komme på, og nå er jeg der. Fremover handler det om å vise at jeg kan være i dette selskapet.

2. Hvordan har du trent i julen?

– Jeg kom tilbake til Bergen 16. desember og har vært hjemme siden det. Jeg har trent en del på Bergen Golfsenter og vært på samling med landslaget i Oslo. Men jeg har også vært i familiebesøk og fått med meg litt jul i alle fall.

3. Hvordan trener du fremover?

– Jeg drar til Sør-Afrika første nyttårsdag for å delta i Europatouren. Der blir det to konkurranser over tre uker. Treningen blr det samme som før. Jeg trener mye under sesongen og underveis i konkurransene. For meg er det viktig å terpe på detaljer.

4. Mål for det nye året?

– Nå har jeg ikke spilt på Europatouren før og vet ikke helt hva jeg går til, men hvis jeg skal sette et minimumsmål må det være å beholde plassen på Europa-touren. Da må jeg spille inn en viss sum premiepenger og havne blant de 100 beste. Det blir et travelt og spennende år med mye reising. Jeg ser for meg å delta i totalt 25 turneringer (halvparten av alle på touren journ. anm.) i alt fra Spania, Italia og Frankrike til Asia og Australia.

Fanaposten

Børsheim går ut kl. 11.50 torsdag, i ball med Sør-Afrikas PH McIntyre og Brandon Pieters. De begynner runden på back nine.