Engelske Casey har skumle hensikter på Copperhead Course på Innisbrook. I årets utgave av Transitions Championship begynte briten med en runde på sju under par, og han var to slag bedre enn nestemann på listen. Casey gikk en bogeyfri runde, og var naturlig nok en glad mann etterpå.

– Jeg hadde litt flaks, hadde et par heldige spretter og satte noen putter. Jeg er veldig fornøyd med det, sa han. – Spillet er på vei i riktig retning, la han til.

Casey leder foran Nick Watney, som vant sist helg. Og at Watney er i kalasform, er det ingen tvil om. Han hadde sju birdies på 12 hull, før han misset et par greener inn mot slutten.

Regjerende mester Jim Furyk har ikke begynt sesongen spesielt bra, men det er åpenbart at han liker seg på Copperhead Course. Torsdag åpnet han med 67 slag. Der befinner også Rory Sabbatini og Justin Leonard seg.

Sergio Garcia er i gang med sin første PGA-turnering på sju måneder, og han gikk en bogeyfri 68-runde. Det samme gjorde Matteo Manassero.

Martin Kaymer er også godt i gang i turneringen. Han gikk på 69 slag. Etterpå var han full av lovord om banen.

– Det er en fantastisk bane, en av de beste jeg har spilt i USA.

P.S Ryuji Imada har sagt at han vil donere 1000 dollar for hver birdie han gjør på Innisbrook. Pengene skal gå til American Red Cross Japanese Earthquake and Pacific Tsunami fund. Han gjorde imidlertid ikke en eneste birdie på sin første runde (74).

Kilde: pgatour.com