32-åringen fra India avsluttet med en runde på 67 slag, og endte på 15 under par på DLF Golf & Country Club, ett slag foran engelskmannen Robert Coles. Chowrasia frarøvet dermed Coles muligheten til å ta sin første seier på Europa-touren, men han gjorde det unødvendig spennende.

Chowrasia åpnet runden på forrykende vis ved å gjøre syv birdies på de 14 første hullene, men en dobbelbogey på det 16. hullet åpnet døren for Coles, som på sin side misset to gyldne birdiesjanser mot slutten av runden. En bogey på det avsluttende par fem-hullet ble spikeren i kista for 38 år gamle Coles.

– Med unntak av et dårlig utslag på det 16. hullet spilte jeg en fantastisk runde i dag. Selv etter det 16. hullet visste jeg at jeg hadde gode muligheter for å gjøre birdier på de to siste hullene, sa Chowrasia til europeantour.com etter runden.

Birdier klarte han ikke, men to par holdt likevel til seier.

– Jeg var veldig mentalt innstilt på å måtte gå ut i omspill, men heldigvis så slapp jeg det.

Seieren var hans andre noensinne på Europa-touren, og sin tolvte profesjonelle seier totalt. Fra før av står han med ti seire på den indiske touren. Nå føler han seg klar for spill i Europa.

– Det storet målet nå er å reise til Europa, og lykkes på touren der. Sist gang jeg prøvde meg der så slet jeg veldig, både med tanke på svingen og det mentale. Nå har jeg fått litt mer erfaring, og kjenner både banene og kulturene der bedre. Jeg tror det er en spennende tid jeg har i vente.

Chowrasia kunne med helgens resultat inkassere karrierens største premiesum. Seieren gjorde ham 300 000 euro, omlag 2,4 millioner kroner rikere. Neste turnering på Europa-touren er matchspillturneringen WGC Accenture Match Play Championship i USA, en av de årlige World Golf Championships. Turneringen er også en del av programmet på den amerikanske PGA-touren. Ian Poulter er regjerende mester, og Tiger Woods er også på deltagerlisten i turneringen han har vunnet tre ganger.

Resultater.