Couples, som denne sesongen spiller på Champions Tour, ser ut til å ha tatt en slurk av ungdomskilden hver gang han trer ut på Augusta National. I år har ikke vært noe unntak, og Couples har igjen muligheten til å skrive historie. 

 

Jack Nicklaus ble tidenes eldste majorvinner da han som 46-åring kunne ikle seg sin sjette grønne jakke tilbake i 1986. Rekorden står fortsatt, men om Couples fortsetter det samme spillet ut helgen skal man ikke se bort fra at historiebøkene må oppdateres.

 

På to runder har han senket 11 birdier, og amerikaneren starter «moving day» på andreplass, ett slag bak Jason Day som han skal gå i lederball med. 

 

Couples selv forsøker å dempe forventningene.

 

– Om jeg er god nok til å spille fire gode runder på rad på en bane som denne? Det skjedde ikke i fjor. Jeg var fire over par ganske fort på lørdagen, det var en stor skuffelse, sa Couples i presseboksen etter runden.

 

Og hva om han vinner?

 

– Jeg kommer til å legge opp. Jeg sverger til Gud. Jeg kommer til å pensjonere meg. Men det kommer nok aldri til å skje, sier han i følge golf.com.

 

Couples er ikke den eneste senioren som biter fra seg denne uken. Bernhard Langer er 55 år gammel og ligger to under par. Sandy Lyle er også 55, og klarte cuten med en over.

 

Har du troen på at Fred Couples kan klare det, eller vil alderen vise seg til helgen? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!