Tønsberg-jenta er inne på GolfWorlds topp 50-liste over «Female Players to Watch». Listen er sammenfattet av magasinets veteranskribent Ryan Herrington. Bladet eies av Golf Digest, og er et av verdens mest leste golfmagasiner.

 

Du kan se hele listen over lovende collegespillere her. Listen vil også trykkes i september-utgaven av GolfWorld som kommer i amerikanske bladhyller 2. september.

 

– Tonje hadde en fantastisk fjorårssesong og er ranket som nummer 36 i landet individuelt. Hun har jobbet hardt de tre siste sesongene, og har fortsatt å bli bedre hver eneste sesong hos Denver University. Det er en stor ære for henne å bli nevnt som en av 50 spillere å følge med på neste sesong, og vi gleder oss til nok et veldig bra år, sier Daffinruds trener, Lindsay Kuhle til denverpioneers.com.

 

Daffinrud spilte ni turneringer forrige sesong, og bokførte fire topp-5 og seks topp-10-plasseringer. Hennes beste runde for sesongen var 65-runden i Hawaii Spring Break Invitational, hvor hun endte på andreplass. I tillegg vant hun turneringen Western Athletic Conference med en sammenlagtscore på syv under par.

 

Tonje Daffinrud har gjort seg bemerket de siste månedene. I juni ble hun som første norske collegespiller noensinne nevnt som «honorable mention» i Golfweeks «All American»-kåring. Hun var med det den første Denver-spilleren som ble kåret til Golfweek All-American siden Stephanie Sherlock og Katie Kempter ble inkludert i laget i 2008.

 

Les også: Historisk utmerkelse til Daffinrud