Tekst: Christian Furu

 

Nye PK Sport har ny type dobbeltsidig, ergonomisk håndtak med brukervennlig 9 girs fartskontroll og LCD skjerm. Skjermen viser også batteritid og klokken. Selve trallen er utformet for å holde vekten nede samtidig som den er stabil og solid. Den er selvsagt laget med sterke, lettvekts materialer. Den skal lett kunne legges sammen og passe inn i selv små bagasjerom. 

 

Motoren er på 200 watt og svært stillegående. I tillegg til standard blybatterier tilpasset 18 eller 36 hull kan man også få lithium batterier til PK Sport. Lithium 18 hulls batteri er hele 75% lettere enn tilsvarende blybatteri. Batteriet kobles enkelt til ved rett og slett å plassere det i holderen. Ingen kabler er nødvendig. Trallens utforming gjør også at man kan folde den sammen med lithium batteriet på plass.

 

PowaKaddy tilbyr 2 års utvidet garanti på PK Sport. Den er tilgjengelig i butikker nå og veiledende pris er 11.499,- (lithium batteri) og 11.999,- (lithium ESB batteri med lengre brukstid). Fargealternativ er hvit, sort og grafitt.