Lanseringstempoet er ganske rått. Det er ikke lenge siden vi utpekte Big Bertha og Big Bertha Alpha til to av årets beste drivere. Justeringen med Gravity Core i Alpha var oppløftende god og begge køllene har slått bra an. Nå er altså allerede erstatterne her.

 

 

 

 

Hyppige lanseringer har stått i fokus for en golfbransje i USA som sliter med sviktende salg. Callaway ser ut til å mene at de har en løsning på dette. Produkter som holder seg i pris over lengre perioder og ikke blir nedsatt to uker etter lansering er første del av planen. Andre del er å gjøre de forskjellige køllene tydeligere. Egenskapene skal defineres slik at målgruppen enklere kan finne sitt produkt. Når dette er på plass har forbrukerne lyst til å se hyppige lanseringer. Vi er ikke uenig. Det er artig med med nye køller og ny teknologi. Så lenge vi har et realistisk forhold til det vi blir lovet og hva som faktisk skjer er det ingen som tvinger oss til å kjøpe nytt.

 

Big Bertha V Series ble lansert tidligere i høst. Den skal nå være en av tre hoveddrivere. Vi gjør det enkelt og deler inn slik.

 

Big Bertha V Series – for spilleren som trenger økt køllehastighet med tilgivende egenskaper.

Big Bertha Alpha 815 – passer for deg som vil ha lavere spinn men samtidig en tilgivende driver.

Big Bertha Alpha 815 DD – er køllen for deg som vil ha ekstremt lav spinn.

 

DD står for Double Black Diamond Driver, for dem som måtte lure på det.

 

 

 

 

Vi har gjentatt det til det kjedsommelige. Spinn er produsentenes nye hovedfiende #1. Spinn er for Callaway det Dr. Evil er for Austin Powers. I år og i 2015 skal det bankes inn i hodet vårt. Men trå varsomt her. Du må finne det tallet og de egenskapene som passer akkurat deg. Det finnes ingen fasit på dette.

 

Big Bertha Alpha 815 kommer med Fujikura Speeder Motore 565 53 grams skaft i 9°, 10.5° og 12°. Veiledende pris er 3995,-.

 

Big Bertha Alpha 815 DD får du med superskaftet Aldila Rogue 60 i 9° og 10.5°. Her er veiledende pris 4295,-.

 

Du kan bytte til en rekke skaft uten å legge ekstra penger på bordet.

 

Vi avslutter med litt nerdeprat fra Callaway om 815 DD driveren.