Oslo-golferen rundet av turneringen med en 71-runde, en over par. Den tok henne en plass oppover leaderboardet til +2 sammenlagt og delt 14. plass.

 

Med tre hull igjen å spille var Engzelius to under for dagen etter å ha gjort en eagle, to birdies og to bogeys, og inne blant topp-10. Dessverre rundet hun av turneringen med tre bogeys på rappen.

 

14. plassen er en tangering av hennes beste resultat i hennes fortsatt ferske LET Access Tour-karriere. Engzelius endte også på 14. plass i forrige ukes Ladies Norwegian Challenge på Hauger.

Hjemmebanespiler Hannah Ralph vant på syv under par sammenlagt, tre slag foran Galina Rotmistrova (Russland) og Amy Boulden (Wales).

 


 

Runde 2

 

Marita Engzelius blir det eneste norske håpet i sisterunden av WPGA International Challenge, da Caroline Martens misset cuten hårfint.

 

Marita Engzelius deler 15. plassen før siste runde i England, takket være en forbedring på andrerunden med fire slag. Med 71 slag på scorekortet, en under par ligger Oslo-jenta 01 sammenlagt, åtte bak lederen Kelsey MacDonald fra Skottland, og bare ett slag utenfor topp-10.

Engzelius gjorde solide fem birdies, men også to bogeys og en dobbelbogey.

 

Caroline Martens ser nå ut til å miste sin viktige fjerdeplass på LET Access Tours pengeliste. Haga-golferen hevet spillet fra 77 til 72 slag, men det var dessverre akkurat ikke nok. Med +5 misset hun cuten med ett slags margin.

 

 


 

 

Runde 1

 

Marita Engzelius er best i gang av de norske jentene på LET Access Tour i England. For Caroline Martens ble det en helmørk start.

 

Med bare fire turneringer igjen av årets LET Access-sesong, har Caroline Martens (Haga GK) en spennende innspurt i vente. Martens mistet i fjor plassen på Ladies European Tour, men har takket være solid spill denne sesongen plassert seg på en fjerdeplass på LET Access Tours Order of Merit.

 

Det er nettopp topp-4 på poenglisten som sikrer europatour-kortet for neste sesong, og nå spøker det for Martens med å beholde fjerdeplassen over helgen.

 

I torsdagens åpningsrunde av WPGA International Challenge i England åpnet Martens med en skuffende runde på fem over par (77). Det holder bare til en foreløpig 85. plass mens mange spillere fortsatt er ute på banen.

 

Med tre bogeys, to dobbelbogeys og bare en birdie på scorekortet spøker det dermed med tanke på å klare cuten fredag.

 

Marita Engzelius fikk en bedre start på turneringen, men også hun måtte over par. Hennes 74-runde holder til en 44. plass. Oslo-jenta har dermed seks slag opp til lederne Kelset MacDonald (Skottland) og Hannah Ralph (England).

 

Selv om Engzelius befinner seg midt på treet, har hun gode muligheter for avansement: Hun ligger bare tre slag bak topp-10.

Turneringen spilles over tre runder og avsluttes lørdag.