Fire ganger majorvinner. Hall of fame. En rekke titler over hele verden. Ernie Els har satt sine rolige, beherskede fotavtrykk på golfens verden. Nå er han hverken ung og lovende eller på toppen av karrieren, men allikevel vekker det oppsikt når han skifter fra Callaway til Adams.

 

I 2013 ble Adams kjøpt av TaylorMade. Slukt av en vennlig kjempe som ikke var voldsomt snakkesalige når det gjaldt fremtiden. God på begynnersett, var noe som ble nevnt. Men Adams er så mye mer, og de er her fremdeles. Ernie Els har plukket et par av nyhetene og mikset sammen en ganske spennende bag.

 

Driver – TaylorMade SLDR.

 

Fairwaywoods – Adams Tight Lies Tour 14.5° og 16°.

 

Hybrider – Adams Idea Super 9031 20° og 23°.

 

Jern – Adams XTD Forged 5-PW.

 

Wedger – Adams Puglielli 52° og 60°.

 

Putter – Yes! Sandy-12.

 

I fjor eksperimenterte han med TaylorMade Lethal. Man antar at han i år spiller en av deres nye baller.

 

Putteren fra Yes! er også resultat av et oppkjøp. Adams overtok putterprodusenten med de buede rillene og klarte å holde liv i dem.

 

XTD er nyeste serie fra Adams. Jernsettet er i toppklassen. For noen er det kanskje litt overraskende at Els kun har jern ned til 5er, men dette er altså en spiller som tok varmt i mot Callaway X Utility når den kom. Han har vist at han liker en god hybrid eller driving iron og behersker dem til fulle. The Open 2012 ble tross alt vunnet med X Utility i bagen.

 

Ny skoavtale har det også blitt. Els brukte tidligere FootJoy og Callaways Del Mar streetsko. Nå blir det ECCO på føttene, en avtale som virker å være perfekt match.

 

 

Første turnering for for Els og Adams kommer denne uken med Qatar Masters.