Får verdens mest kjente golfhull - i hagen!

Gareth Bale er ikke bare en god fotballspiller, han er også en lidenskapelig golfer. Og med penger nok til å bygge en kopi av hull 17 på TPC Sawgrass i hagen!

Publisert

Real Madrid-spilleren som tjener over 100 millioner kroner i året, har 6 i handicap. Og bestemt seg for å pusse opp hagen. 
–Jeg elsker å spille golf. Jeg elsker sporten, og jeg elsker at jeg kan komme meg bort fra alt, kun være med venner og at ingen andre kan plage meg på golfbanen, sier Bale til the Daily Express.

Det er ikke noe nytt i at kjendiser liker å gjemme seg bort på golfbanen. Men Gareth Bale tar det hele ett steg lenger når han nå rekonstruerer og bygger tre av verdens mest kjente golfhull i hagen.

Hull nummer 11 på Augusta, det legendariske hull 17 på TPC Sawgrass, i tillegg til det velkjente hull 8 på Royal Troon vil alle være mulige å spille i hagen til Gareth Bale i løpet av 2016. 

Den 26 år gamle waliseren trenger dermed ikke være redd for å måtte møte folk han helst vil holde seg unna det neste året. Med mindre han vil ut å spille på en skikkelig golfbane, da…

Hvilket golfhull ville du helst hatt i hagen din? 

Powered by Labrador CMS