Vi følger med på hva som beveger seg i utstyrsverden. Noen nyheter slipper ut lenge før de offisielle pressemeldingene kommer. 

 

 

Adams DHy

 

Driving/utility iron har fått en ny vår. Callaway X Utility er sjefen i denne klassen, men Mizuno H4 har meldt seg på og Titleist kommer med 712U. Adams vil også være med på leken. De er hybridkongen og lager strålende jern, de har det som skal til for å utfordre de store navnene. Deres nye kølle heter Super Idea DHy. Den har tydelig hentet inspirasjon fra Adams egne V4 jern. Velocity Slot kanal i sålen skal stå for både lengde og tilgivende egenskaper på feiltreff. En vektskrue plasserer tyngdepunkt lavere enn i jern og høyere enn fairwaywood. 

 

DHy er først og fremst ment å være en overgang mellom jern og hybrider. På grunn av det lavere tyngdepunktet vil den også være et godt alternativ for dem som vil ha lavere ballbane enn de får med en hybrid. Den kommer i 18°, 21°, 24° og 27° med Matrix White Tie 8H3 skaft. Salgsstart er tidligst i midten av mai. Ryan Moore og Jeff Overton har tatt DHy i bagen.

 

 

TaylorMade Spider Blade

 

Spider putteren er en enorm suksess. Nå skal TaylorMade bygge videre på merkenavnet. Spider Blade skal være puttere med høy MOI for dem som ikke liker store malletputtere. Den originale Spider og den mindre Spider S er fremragende puttere, men noen kommer alltid til å foretrekker den mindre bladputteren i Anserstil.

 

Spider Blade har tungstenvekter i ytterkantene og ekstra tungt grep. Med 130 gram fungerer det som motvekt. TaylorMade hevder dette kan gi samme effekt som å bruke forankret langputter. Vi skrev for kort tid siden om Odyssey Tank. Det er liten tvil om at TaylorMade er inne på det samme området. De velger å fokusere på en helt annen type putterhode med blad/Anser mot Odysseys #7. 

 

Vi kommer også til å få se nye modeller i White Smoke serien og kanskje en ny Pure Roll insert.

 

 

 Golfweek/David Dusek