Når U.S. Open slår i gang 13. juni vil et uvant syn møte spillerne. På toppen av pinnene på green vil det være festet Merions berømte flettede «ballonger» på toppen. På sin hjemmeside forklarer Merion Golf Club valget av de karakteristiske røde ballene i stedet for flagg slik: 

 

«Opphavet til de flettede kurvene forblir et mysterie den dag i dag. Det ble skrevet mye om denne banen i 1912 og de tre neste årene, og den nye banen i Philadelphia fikk både lokal og nasjonal pressedekning. Men ikke et ord ble nevt om de flettede kurvene som snart skulle bli berømte. Sommeren 1915 patenterte Merions tilsynshavende William Flynn sitt flettede design. Siden da har Merion brukt kurvene, og Merion ble kjent for kurvene året etter under US Amateur-turneringen i 1916.»

 

Den eneste gangen de karakteristiske røde kurvene ikke har blitt brukt i turnering i ettertid var i 1950, da Ben Hogan tok sin andre US Open-seier.

 

Så gjenstår det å se hvordan de blir mottatt i år, når Tiger treffer den røde «ballongen» på innspillet på torsdagen og ballen rikorsjerer ut av green…

 

Lær mer om wicker baskets her