Rory McIlroy har ikke hatt noen god start på 2013-sesongen. Det er halvannen uke igjen før det braker løs på Augusta, og den tidligere verdenseneren har bestemt seg for å delta i de to siste styrkeprøvene før den tid for å få konkurransetrening. McIlroy har slitt med den mentale delen av spillet sitt. 

 

– Bare noen få ekstra konkurranserunder er hva jeg trenger for å eliminere de dumme mentale feilene mine. Jo mer golf jeg spiller, jo bedre selvtillit får jeg, og blir bedre rustet for alvoret på Augusta, sier han ifølge New York Times.

 

Det var bare så vidt at han greide cuten under Shell Houston Open. Etter lørdagens runde ligger han hele ti slag bak lederne, og det er foreløpig lite som tyder på at han har prikket inn formen.

 

Tiger Woods, på sin side, har prioritert trening som oppladning til årets første major-turnering, og de fleste bookmakerne anser han som favoritt på Augusta. 

 

Det er svært jevnt i toppen av leaderboardet denne uken. To spillere, Stewart Cink og Bill Haas, har tatt føringen. De er nå 11 under par. Ett slag bak dem følger en kvartett av amerikanere på ti under.