Hva gir man til mannen som har alt? Mer.

Tiger Woods ble nylig den første golferen noensinne som passerte 100 millioner dollar i premiepenger gjennom karrieren. Nå har han gitt seg selv et ypperlig utgangspunkt for å pynte på den statistikken med over ti prosent.

Tilbake i 2009, sist gang Tiger var til stede på East Lake, forlot han banen med FedEx Cup-trofeet, bonsussjekken på ti millioner dollar, og ytterlige 800 000 dollar for sin andreplass i TOUR Championship. Etter torsdagens åpningsrunde på 66 slag, fire under par, deler han ledelsen sammen med Justin Rose.

Woods og Rory McIlroy spilte atter en gang i ball sammen – for åttende gang i år. Tiger har nå spilt bedre enn Rory i seks av disse rundene. Og golfpublikum verden over krysser fingrene for at det er nettopp disse to som skal spille hovedrollen i dramaet som vil utspille seg søndag kveld.

Les også: -Tiger føler seg truet av Rory

– Jeg liker å spille med Rory. Han er en herlig gutt. Gjennom årene er det alltid noen jeg har likt ekstra å spille med, og Rory er en av dem, sier Tiger.

Dersom McIlroy skal holde følge med Woods må han bedre utslagene sine. Nord-iren er på 142. plass på touren i presisjon fra tee, og slet torsdag med å treffe East Lake sine harde og smale fairways – som bare kommer til å bli hardere.

– Om man ikke treffer fairways blir det vanskelig. Slår man i denne roughen er det veldig, veldig vanskelig å kontrollere ballen. Å slå ballen i fairway er alfa og omega. Jeg gjør livet vanskelig for meg selv hver gang jeg ikke treffer fairway, medgir Rory. Likevel er han i aller høyeste grad med og kjemper. Med en under par totalt deler han 12. plassen, tre slag bak.

For Woods har drivingen ironisk nok vært en av hans store styrker de siste ukene. Fra å være en av tourens mest ustabile med den store klubben, har han den siste tiden vært en av de beste. Og lengden er det heller ikke noe å si på.

Les også: Rory: Jeg skremmer ikke Tiger

På det 9. hullet bombet Rory en drive 308 meter nedover fairwayen. Tiger svarte med å smadre sin ball ti meter forbi.

– Jeg har det fortsatt i meg. Jeg slipper det bare ikke løs like ofte som før, smiler Woods.

– Jeg har spilt bra gjennom store deler av sommeren. Jeg er veldig fornøyd med det Sean (Foley) og jeg jobber med. Det var deilig med en ukes fri forrige uke. Jeg føler meg pigg.

 

Høydepunkter

 

Intervju Tiger Woods

(Kilde: pgatour.com)