GOLF-BOOMEN//

Golf-feberen: Norges yngste medlem er ikke engang født

Familien Tveter er kanskje ikke helt som andre familier. De er nå fire. Om litt er de fem. Og alle er medlemmer av Østmarka Golfklubb.

Her ser du bilde av hele familien Tveter, med pappa Even, høygravide mamma Mina, William, Collin og Kevin i magen til mamma.
Publisert Sist oppdatert

Onsdag skrev Norsk Golf om golfboomen som bare fortsetter. I mai ble det spilt flere golfrunder i Norge enn i noen enkelt måned de siste fem årene, og medlemstallet i norske golfklubber har allerede passert 135 000 tidlig på sesongen.

Det er kanskje ikke så rart når selv ufødte babyer nå meldes inn i den lokale klubben.

I familien Tveter betyr golf veldig mye. Mamma Mina og pappa Even er begge golfelskere, og de to sønnene William (3 år) og Colin (2 år) spiller også  i Østmarka Golfklubb.

I løpet av juni venter de et nytt familiemedlem. Det er Kevin som skal komme til verden. Og han er ikke bare et medlem av familien allerede.

– Vi måtte selvsagt melde Kevin inn i Østmarka GK hvor alle vi andre i familien er med. Han er ikke født, og ikke vet vi sikkert når han kommer. 

– Men jeg tror nok at Kevin er det yngste medlemmet i en golfklubb i Norge, sier pappa Even med et lurt smil til Norsk Golf.

Mamma Mina tar en liten pause fra golfen om dagen. Even forteller at hun spilte sin siste runde da hun var gravid i åttende måned.

Norsk Golf ønsker lykke til med den nye verdensborgeren – og Kevin lykke til med golfen!

Kevin har allerede vært med på banen. Mamma Mina spilte sin foreløpig siste runde som gravid i åttende måned.
William og Collin er for lengst medlemmer og aktive spillere i Østmarka GK. Snart kan de glede seg over et nytt skudd på stammen.
Powered by Labrador CMS