Det er VG Nett som vidererapporterer hendelsen som Mihal forteller om på sin nettside Golfmanna

 

43-åringen var ute ogspilte en golfrunde med noen kompiser i Florida, da den utrolige hendelsen fant sted. Mihal tilbrakte 20 minutter nede i synkehullet, før kompisne hans berget ham ved hjelp av et tau og en stige.

 

– Det skjedde så fort at jeg ikke kunne gjøre noe, sier han til sin egen nettside, skriver VG. 

 

– Jeg prøvde å gripe tak i bakken, men den ga etter. Det virket som jeg falt lenge, og det ekleste var at jeg ikke visste når eller hva jeg ville lande på, forklarer han videre. Utrolig nok var en skulder ut av ledd den eneste skaden han pådro seg i uhellet. Det kunne fort ha blitt langt verre, fortsetter han.

 

For et par uker siden forsvant også 37 år gamle Jeff Bush i et synkehull i Florida.  Han er ennå ikke funnet, og antas å ha omkommet. 

 

I følge Wikipedia er synkehull «begrepet på når landskapet synker fordi jordsmonnet i området er blitt undergravd. Der hvor det er mye kalksten i jordsmonnet er det størst risiko for synkehull. Grunnen til dette er at når det renner vann ned i steinlaget, vil vannet oppløse kalken og man vil få hull/grotter under jorden. Etterhvert som vannet har lagd store hull i bakken, vil jordmassen over svikte, og bakken vil falle ned i dypet».

 

– Nå som vi har fått hendelsen litt i perspektiv, føles det helt surrealistisk. Det minner meg om filmen Space Jam, der Michael Jordan spilte golf og plutselig forsvant ned i golfhullet. Vi er veldig glad for at Mark ikke ble skadet mer, eller drept. Det var nok en påminnelse på at man må holde sine kjære nært, og vi takker Gud for velsignelsen, avslutter Mihals venn og artikkelforfatteren på Golfmanna.