Golfskoen for våte høstdager

Navnet Lunar Bandon er ikke tilfeldig. Bandon er en legendarisk golfresort i Oregon der værforholdene kan bli like krevende som hos oss på Vestlandet.

Publisert

Tradisjonelle golfsko er vanntette, men siden de er lave rundt ankelen vil det alltid være fare for våte føtter. Bandon er høyere og overlappingen med regnbuksen gir svært god beskyttelse. For nordmenn som driver med skisport er løsningen åpenbar. Det å utvikle den for golfsporten er imidlertid et stort steg. Bandon har ganske spesielt utseende men så er nå dette et produkt der form følger funksjon. 

Lissene er byttet ut med det Nike kaller «Speed lacing». Ingen knoting med våte lisser og golfhansker. Overdelen på skoen kan lukkes helt med glidelås for å beskytte dette sårbare punktet. Til og med sålen skal være ekstra godt egnet for våte golfbaner. Gress som samler seg rundt «knottene» kan være et problem, Nike mener at de har løst dette hos Bandon. Hvis det fungerer i praksis løser det et litt irriterende problem for mange. Skoen er altså full av praktiske løsninger men det tekniske er også på plass – lav vekt, fleksibel såle og Lunarlon demping for ekstra komfort. Selv om Bandon er en solid sko har Nike gjort det de kan for å gi den en lav profil, la spilleren komme nærmere underlaget. Nike Lunar Bandon er løsningen for golferen som vil ha det ultimate i fottøy som takler selv de aller tøffeste forholdene. I år hadde den kanskje kommet til sin rett også om sommeren……..

Nike Lunar Bandon kommer for salg i oktober. Tilgjengelige størrelser er 6-12, 13 og 14.

Veiledende pris er 1.500,-.

Powered by Labrador CMS