Grei start på generalprøven

Suzann Pettersen ligger fem slag bak teten etter første runde av Manulife Financial LPGA Classic i Canada, LPGA Tours siste stopp før årets andre major, U.S. Open på Pinehurst.

Publisert

Tutta skulle i utgangspunktet ikke delta i ukens turnering, men bestemte seg i siste liten for å delta. Fem måneder inn i 2014-sesongen, er Oslo-golferen fortsatt på jakt etter formen. Hennes beste LPGA-plassering for året er en fjerdeplass, og hun har nå gått over syv måneder uten seier.

Torsdag åpnet hun med en runde på en under par i Canada. Tutta spilte bunnsolid fra tee til green, men klarte ikke å utnytte det med putteren i hånden. Hun misset ikke en eneste fairway, og kun en green i løpet av runden, men med 34 putter ble det kun to birdies på scorekortet.

Det holder til en delt 34. plass så langt, fem slag bak lederne Hee Young Park, og Michelle Wie som virkelig er i skuddet denne sesongen.

Kvinnegolfen fikk en ny verdensener forrige uke, da Stacy Lewis vant ShopRite LPGA Classic. Hun vippet dermed Inbee Park ned fra tronen. Lewis åpnet torsdag med to under par, og delt 18. plass. Der ligger også Inbee Park.

Powered by Labrador CMS