SENIORGOLF//

Gulliksen overtar ledelsen i Norsk Senior Golf

Etter ti år som daglig leder i Norsk Senior Golf, overlater Espen Olafsen oppgaven til sin etterfølger: Per Gunnar Gulliksen.

Per Gunnar Gulliksen (midten) overtok den daglige ledelsen av NSG 2. april. Her avbildet etter en god dag på banen med venner.
Publisert

Den 2. april overtok Per Gunnar Gulliksen (62) den daglige ledelsen av Norsk Senior Golf. Den avtroppende lederen, Espen Olafsen, vil følge Gulliksen som «wingman» ut mai, rapporterer NSG på sine nettsider.

Per Gunnar har bred erfaring fra flere områder innen arbeidslivet, både med salg, IT, markedsføring og produktutvikling. I tillegg har han også bidratt som frivillig innen håndball, fotball og golf. 

Han er opprinnelig fra Skien, men har nå slått rot i Oslo, med Grønmo GK som hjemmeklubb.

– Per Gunnar er en utadvendt, tillitsskapende, nysgjerrig, strukturert og handlekraftig relasjonsbygger som NSG vil ha stor nytte og glede av fremover. Han vil spre entusiasme til alle han skal jobbe med og for, forsikrer Olafsen.

I arbeidslivet og idretten har han lang erfaring med å holde kurs og drive opplæring.

– Jeg stortrives med det, og tror jeg er en som klarer å skape engasjement, sier Gulliksen selv.

Idrett har alltid vært en viktig del av livet for den nye lederen. Det siste tiåret har han vært aktiv i Nordstrand IF, både som styremedlem og sportslig leder i håndballen og de siste årene også som håndballdommer, og samtidig bidratt med å hjelpe nye, unge dommere i Nordstrand.

– Dømmingen hjelper meg med å holde meg i god fysisk form. Det blir mye løping når jeg dømmer 4-6 kamper hver uke, sier Gulliksen, som har vært en aktiv golfer i mer enn 30 år og fortsatt er særdeles aktiv. 

Han startet i Grenland Golfklubb i 1992 og satt i styret i klubben da den nye banen ble bygget. Etter fire år som styreleder i Grønmo Golfklubb og leder av turneringskomiteen både i Grenland GK og i Grønmo GK, er han klar for NSG.

Powered by Labrador CMS