Med 65 slag på scorekortet i lørdagens åpningsrunde sikret Larviks-golferen seg en ledelse på fem slag. Halvorsen var den eneste spilleren som leverte en runde på 60-tallet på formiddagsrunden, og kunne juble for ny banerekord etter å ha signert for seks birdies, en eagle og en enslig bogey i regnværet.

Halvorsen hadde forøvrig den tidligere alpinist-stjernen Lasse Kjus på bagen for anledningen, som sikkert måtte gni seg i øynene over golfen han var vitne til.

 

Selv om Halvorsen ikke klarte å holde trykket oppe i andrerunden lørdag ettermiddag med 77 slag, var han tilbake i slag på søndagens to avsluttende runder.

 

Med runder på 72 og 68 slag avsluttet han seks under par, og var feltets eneste spiller i feltet med minustegn foran scoren. Halvorsen vant med hele syv slag på nestemann, Stian Lund. Christoffer Carlsen endte på tredjeplass på +3.
Ingrid Hagen vant dameklassen etter runder på 78, 79 og 79 slag (+20). Hun vant med fem slag på Ingrid Marie Martens. Theres Tellefsen tok den siste pallplassen på +29.

 

Vi gratulerer Andreas med banerekorden!