Europamesterskapet for lag gutter arrangeres på Oslo Golfklubb på Bogstad 8.-12. juli 2014. Norges Golfforbund (NGF) har tatt ut følgende spillere til å representere Norge:
 
 
– Andreas Halvorsen, Larvik GK
 
– Kristoffer Reitan, Oslo GK
 
– Viktor Hovland, Drøbak GK
 
– Jarle Volden, Oslo GK
 
– Jarand Arnøy, Fana GK
 
– Ole Martin Davanger, Haga GK
 
 
De tre førstnevnte var alle med på fjorårets lag som fikk sølv da EM gikk i Skottland. To av spillerne får oppleve å spille EM på hjemmebanen Oslo.
 
 
Europamesterskapet for lag jenter arrangeres i Slovakia 6.-13. juli 2014. NGF har tatt ut følgende spillere til å representere Norge:
 
 
– Sandra Nordaas, Drøbak GK
 
– Renate Grimstad, Bergen GK
 
– Dorthea Forbrigd, Oslo GK
 
– Susana Vik, Oslo GK
 
– Kristin Simonsen, Meland GK
 
– Henriette Eidsæther Syr, Losby GK
 
 
Norges jentelag består av fem spillere fra fjorårets lag som endte på en sterk syvende plass. Topprankede Karoline Lund fra Losby har måttet melde forfall grunnet skade.

 

 
Om EM for lag
 
 
 
Laguttakene baseres på spillernes ranking på den norske turneringsserien Titleist Tour, samt verdensrankingen for amatører (WAGR). I tillegg er to plasser tildelt som wildcards.
 
 
I lag-EM spiller seks deltagere fra hver nasjon to runder hver a 18 hull innledningsvis, hvorav 10 av de 12 beste resultatene er tellende. De åtte beste lagene etter de to første rundene spiller om medaljene etter et cupsystem (A-flight). Lag-EM for juniorer er åpent for spillere som fyller 18 år inneværende år, eller er yngre.
 
 
(Pressemelding NGF)