NY BOK FRA KLEPPEN//

– Historiene er viktige for å forstå Hovlands suksess

–Denne boka er tenkt som en trøst på dager og kvelder uten golf. Og vi trenger den for å forstå Viktor Hovlands suksess, sier Halvor Kleppen.

Halvor Kleppen
Halvor Kleppen
Publisert Sist oppdatert

Det er snart 26 år siden forfatter, golfhistoriker og tidligere programleder Halvor Kleppen ga ut praktverket «Golf – den eventyrlige sporten»

Nå er han klar med «Golf på nattbordet», en bok som kan leses i biter og brokker.

– Den kan leses, legges vekk og tas fram igjen. Den er fylt av noen av denne sportens historier. Bare noen, for det finnes mange tusen fler, forsikrer Kleppen.

Viktor Hovlands eventyrlige ferd mot og i verdenstoppen er litt av grunnen til denne boka.

– For at vi i Golf-Norge skal forstår hvor stort dette er, må vi ha kunnskap om spillet og dem vi sammenligner ham med. Kanskje det kan gi lyst til å lese mer? Det er skrevet så uendelig mye morsomt om vår lidenskap, forsikrer golfveteranen.

Mye av det har gitt stoff til boka, men det har også boka fra 1998 og arkivet med artikler han leverte i årene i Norsk Golf.

– Nyere historie er dere selv en del av så den er det lite av i boka. Dette kan dere følge i TV, i Norsk Golf og andre medier, sier Kleppen.

Boka «Golf på nattbordet» blir solgt gjennom de golfklubbene som tar den inn eller den blir solgt direkte til leseren fra halvor@kleppen.com og sendes portofritt til hele landet.

– Golfklubber som selger boka får vanlig bokhandlerrabatt. Dermed er det penger å tjene for proshop eller juniorgruppa som tar seg av salget, forteller Kleppen, som allerede har sagt ja til å presentere boka hos Grenland, Norsjø, Kragerø og Arendal GK.

Powered by Labrador CMS