Engzelius forsøkte å kvalifisere seg til den første utgaven av North Texas LPGA Shootout på LPGA-touren, men må smøre seg med tålmodighet i påvente av sin LPGA-debut.

 

– Ikke en bra dag. Jeg får ikke helt til å slå ballen like bra på banen som i trening. Jeg trenger nok flere runder fremover. 82 slag i dag. Missene mine var større enn vanlig, noe som resulterte i totalt fem dropper. Vinden blåste hardt i dag, men det er ingen unnskyldning for seks fairwaytreff og seks greentreff, konstaterte en skuffet Engzelius på sin Facebook-profil etter runden. 

 

Nå går turen «hjem» til Florida og ny turnering på Symetra Tour – Guardian Retirement Championship at Sara Bay. Dette blir Engzelius andre turnering på Symetra Tour. Den første misset hun cuten i Florida’s Natural Charity Classic i slutten av mars. Forhåpentligvis slår hun sterkere tilbake denne uken.

 

Heller ikke for Joakim Mikkelsen gikk det veien i mandagskvalet til Web.com Tour-turneringen South Georgia Classic. Der var en runde på to over par ikke bra nok for å komme gjennom det trange nåløyet. Av 164 spillere i feltet var det kun syv plasser å knive om.

 

– 15 greentreff, 36 putter, to over par…Jeg elsker golf, skrev han sarkastisk på sin Twitter-profil etter runden hvor han fikk lite betalt for solid spill fra tee til green.