En feilfri runde to under par (68) fra Miguel Angel Jimenez hjalp spanjolen opp til delt ledelse etter tre runder av UBS Hong Kong Open.

 
Jimenez, som har vunnet nettopp denne turneringen to ganger tidligere, ligger nå ti under par, og leder sammen med Michael Campbell før turneringen avsluttes søndag.
 
Han startet dagen med ni strake par, men satt to birdies på vei inn til klubbhuset på Fanling-banen i den asiatiske metropolbyen.
 
– Det var litt kjedelig de første ni hullene. Ingenting skjedde der, men jeg greide til slutt å sette en birdie fra fire meter og en fra åtte meter. Jeg liker å være i ledelse av turneringer. Det handler om å være tålmodig og la ting skje. Det er det jeg har tenkt til å gjøre i morgen, sier han.
 
Den andre lederen, Michael Campbell, gikk sin tredje runde én under par. Han har ikke vunnet siden 2005. I morgen har han sjansen, når han går ut i lederball med spanjolen. 
 
-Jeg har fortsatt en god sjanse til å ta seieren. Det hadde vært veldig tilfredsstillende å vinne og kunne legge enda mer sølvtøy i premieskapet. Det ville være en fantastisk måte å avslutte sesongen på, sier han. 
 
Duoen ligger ett slag foran den 19 år gamle Ryder Cup-kometen, italienske Matteo Manassero og hjemmehåpet Lian-wei Zhang.