Det bekrefter den tidligere verdenseneren på sin Twitter-konto:

– Dessverre har jeg bestemt meg for å trekke meg fra neste ukes U.S. Open. Jeg ser frem til å bli skadefri og konkurrere i 100 prosent form igjen veldig snart.

Koepka har slitt med smerter i kneet og hoften den siste tiden. I fjor høst gjennomgikk han en stamcellebehandling av sitt venstre kne og gikk glipp av de siste månedene av 2019-sesongen.

Koepka toppet likevel verdensrankingen på starten av 2020, men har slitt med skader gjennom hele året. Han står med bare to topp-10-plasseringer på de 14 turneringene han har spilt, kom ikke med videre i FedEx Cup-sluttspillet, og han har nå dalt ned til åttendeplass på verdensrankingen.

PGA Tour-sesongen ble avsluttet i Tour Championship i Atlanta i helgen, der Dustin Johnson stakk av med sammenlagtseieren og bonusen på 15 millioner dollar. Ettersom U.S. Open ble flyttet fra sin opprinnelige dato i juni, er turneringen en del av 2020/2021-sesongen. I tillegg er The Masters flyttet til november, noe som innebærer at den kommende sesongen består av hele seks majorturneringer.

Viktor Hovland er kvalifisert til å spille U.S. Open neste uke, men kommer ikke med i The Masters i november. Han er imidlertid kvalifisert til 2021-utgaven av turneringen i april.