Fredag 13. mai kl 18.00 vil kvinner som er nysgjerrige på golf få en introduksjon til golfsporten, opplyser Kristiansand Golfklubb på sin hjemmeside

Rekruttering av hele familier, og i første rekke kvinner og barn er en av de viktigste målsetningene for Norges Golfforbund i tiden fremover, og med nybegynnerkurset Veien til golf har inngangen til golfsporten blitt gjort litt enklere.

– Dagen er lagt opp til at man skal bli kjent med sporten og banen i Randesund, samtidig som det skal være en sosial samling, opplyser klubbens pro Hans Åberg til Kristiansands lokalradio, Radio Sør. 

Åberg forklarer at noe av årsaken til at golf er mannsdominert er fordi de blir lettere bitt av basillen når de prøver sporten for første gang. Kvinner på sin side er mer avhengig av den sosiale rammen rundt det, og å ha noen å spille sammen med.

Og det er nettopp det de vil få muligheten til på fredag. Dagen starter med instruksjon med Åberg, hvor man vil bevege seg mellom forskjellige stasjoner og teste ulike golfslag, før deltagerne får prøvd seg ute på banen. Klubben låner ut nødvendig golfutstyr til de som måtte trenge det. 

Kurset varer i to – til to og en halv time.

 

For påmelding ring tlf: 488 96 721 eller send en epost til post@kristiansandgk.no