Med en avsluttende 77-runde klarte ikke 15-åringen å forhindre fortsatt fall ned leaderboardet, og med fem bogeys, en dobbelbogey og kun en birdie på scorekortet ble avstanden opp til toppen til slutt på hele 23 slag.

Chileneren Juan Cerda vant med en totalscore på seks under par, etter å ha slått Thomas Detry fra Belgia i omspill.

Runde 3

Andreas Halvorsen klarte ikke å fortsette klatringen opp leaderboardet, og falt i stedet fire plasser i Junior Orange Bowl torsdag.

Det gjorde han etter en runde på 74 slag, tre over banens par. Runden hans bestod av fem bogeys, to birdies og resten par, og han ligger nå på delt 46. plass. Det er fire plasser lavere enn der han startet dagen.

Med +11 totalt er det kun æren han har å spille for i fredagens fjerde og avsluttende runde. Lederne Juan Cerda (Chile) og Adrian Meronk (Polen) ligger 16 slag foran Larvik-spilleren.

Runde 2

Andreas Halvorsen avanserte 11 plasser i Junior Orange Bowl onsdag, men er fortsatt langt bak teten.

15-åringen leverte en andrerunde på 73 slag, to over banens par og en bedring på fem slag fra den innledende runden tirsdag. Med fire birdies, tre bogeys og en dobbelbogey er han nå på 42. plass, 11 plasser over der han startet dagen.

Med +8 sammenlagt er det likevel et godt stykke opp til toppen. Østerrikeren Markus Maukner er seks under par. Samtidig har Halvorsen ni slag opp til en topp ti-plassering.

Runde 1

Andreas Halvorsen er nede på 53. plass etter første runde av storturneringen Junior Orange Bowl.

Junior Orange Bowl International Golf Championship er en av verdens største juniorturneringer, og i 2008 stod årets junior-norgesmester Mathias Lynne Schjølberg på toppen av pallen. Tiger Woods står også som en tidligere vinner. Dessverre er Larviksgutten Andreas Halvorsen, som forrige uke endte på 13. plass i Gate American Junior, langt bak etter første runde på Biltmore Golf Course i Miami.

Halvorsen har kun syv navn under seg på leaderboardet etter en åpningsrunde på 77 slag, seks over par. Hans to birdies, seks bogeys og ene dobbelbogey holder kun til delt 53. plass. Dermed har han ti slag opp til tyskeren Max Rottluff i tet.