Ann-Kathrin Lindner jublet da hun tok sin første seier på sin syvende turneringe i Ladies European Tour.  Mye vær gjorde forinkleser i spillet og den suverene leder etter første runde, Laura Cabanillas, greide ikke å holde trykket oppe. To runder over på henholdsvis 74 og 70 henviste spanjolen til en 18. plass.

 

Marianne Skarpnord som var den eneste av de norske jentene som greide cuten, spilte jevnt ; 69 – 70 – 68, og det holdt til en 23. plass.   Kun en bogey ødela et ellers plettfitt scorekort for sarpingen.

 

Neste LET-turnering er Ladies Scottish Open i slutten av august. Men før det, er det Solheim CupMarianne Skarpnord rakk å bli ferdig med sin LET-runde i Tsjekkia før voldsomt regn,  lyn og torden stoppet spillet for dagen.


Runde 1: 

 

Ladies European Tour befinner seg nå i Pilsen i Tsjekkia, og Marianne Skarpnord har skaffet seg et godt utgangspunkt for morgendagen med en runde på 69 – to under par. Hun ligger da på en foreløpig 17 plass, sammen med blant andre selveste Laura Davies.
Imidlertid er det mange spillere som ennå ikke har begynt, blant disse finner vi Cecilie Lundgreen og Benedikte Grøtvedt.

 

Skarpnord må finne frem godspillet imorgen for å klatre på leaderbordet.I ledelsen ligger Laura Cabanillas fra Spania som ligger -9 etter 15 spilte hull. Nr. 13 på verdensrankingen, Ai Myazato, ligger seks under par etter å ha satt 6 birdies og en bogey før spillet ble avbrutt.
Tidenes beste runde  på LET er på -11.

 

Spillet på Honma Pilsen Golf Masters starter igjen lørdag kl 07.00.