Mickelson og Kuchar unngikk forbannelsen

Ted Potter Jr. slo Phil Mickelson og Matt Kuchar i den årlige par-3 konkurransen dagen før dagen i The Masters. Det kan de to sistnevnte like gjerne være fornøyde med.

Publisert
Det har nemlig aldri skjedd tidligere i Masters-historien at vinneren av par 3-konkurransen har kunnet ta på seg den grønne jakken fire dager senere, på folkemunne kjent som «The par 3 Jinx».

Kuchar så ut til å avgjøre konkurransen til sin fordel da han slo utslaget på det første omspillshullet en drøy halvmeter fra hullet. Potter holdt håpet levende med å svare med å rulle i sin putt på åtte meter. Mickelson måtte takke for seg etter å ha misset sin timeter.

På det neste hullet klarte ikke Kuchar å svare fra tre meter da Potter nettopp hadde senket sin fra fem meter.

Dette var det 19. omspillet i par 3-konkurransens 53 år gamle historie, og den første siden 2004. Turneringen markerer en uhøytidelig og avslappet start på Masters før alvoret starter torsdag. Kjærester, koner, barn og venner går caddie for sine spillere, og får gjerne prøve seg på noen slag selv. Rory McIlroy hadde blant annet med seg kjæresten Caroline Wozniacki som caddie.

– Jeg ønsket virkelig at hun skulle komme og oppleve Masters, og se hva det handler om, sier McIlroy.

Se hvordan det gikk da Wozniacki fikk prøve seg på ett av hullene i denne videoen.

Powered by Labrador CMS