2.runde fredag

 

Etter en katastroferunde i går kunne alt skje i dag. Det er en utfordring å motivere seg når man har 5 spillere bak seg på listen.

I dag viste Knut at han ikke er en +10 spiller. Med 3 x birdie og en enslig bogey ble det en pen runde på -2. Han klarte heller ikke i dag å dra nytte av lengden sin og få uttelling på par 5 hullene. Allikevel sikkert mye positivt å ta med seg hjem fra Frankrike.

Utgangspunktet var helt umulig så det blir fremdeles missed cut med mange slag. Sør-Afrikanske Tjaart van der Walt er en av de bedre spillerne i et svakt felt og han leder for øyeblikket. Kun 11 spillere er under par.

 

————————————————————————————————————

 

Til tross for en skuffende avslutningsrunde i forrige ukes turnering i Tsjekkia, var turneringen likevel en opptur for Fana-golferen som leverte sesongbeste med sin 46. plass. Med godt spill på fredagen og lørdagen viste han hva som bor i ham, og håpet var at den uken det som skulle til for at det snart kan løsne for 26-åringen. 

 

Torsdag viste han imidlertid at det er et stykke igjen til formen er der.

 

I kraftig vind åpnet Fana-golferen med en katastrofal 81-runde på Najeti Hotels et Golfs Open på Saint Omer GC i Frankrike. På et scorekort blottet for birdies gjorde han seks birdies og to dobbelbogeys, og befinner seg nede på 151. plass etter første runde, med bare tre spillere bak seg på leaderboardet. Dette var faktisk hans tredje runde på 80-tallet denne sesongen.

 

Nå må han forbedre spillet sitt med rundt 15 slag fredag om han skal ha noe som helst håp om å klare cuten. Cutstreken ligger foreløpig på fire over par.

 

Bare fem spillere befinner seg under par så langt. Sør-afrikaneren Tjaart van der Walt leder på fire under par.

 

Knut har ikke fått det til å stemme så langt denne sesongen. Etter syv turneringer ligger han nede på 152. plass på pengelisten med 1154 innspilte euro.