Suzann Pettersen fikk en drømmestart på sin 2014-sesong torsdag da hun gikk rett i ledelse i Australia

 

Etter runden var det hennes ekstreme lengder fra tee som var i fokus. Kombinert med 11 av 14 mulige fairwaytreff ga hun seg gang på gang glimrende utgangspunkt for å jage birdies.
 

– Har du ikke sett kanonene mine?, spøkte hun til pressekorpset etter runden før hun flexet musklene sine.
 

– Jeg har alltid målt spillet mitt mot gutta. Jeg føler det er de jeg kan lære mest av. De er mer kreative med golfballen, slår flere typer slag, og det er slik jeg spiller. Jeg slår aldri et helt rett slag. Jeg liker å forme ballbanen mot flagget, sier Tutta i følge foxsports.com, og fortsetter:
 

– Jeg har vært så heldig å få trent med noen av verdens beste herregolfere. 

 

På hull 13 og 15 registrerte hun driver på 280 meter. Hennes svinghastighet med driveren ble målt til 165 kilometer i timen, bare 15 kort av snittet på PGA-touren.
 

I følge henne selv har hun mer å gå på.
 

– Jeg har et ekstra gir hvis jeg ønsker, konstaterer Tutta, som sier mye av vinteren har gått til å bygge muskelmasse.

 

Les også: Så langt slår proffene i snitt

 

I januar åpnet Suzann Pettersen dørene til sitt hjem for resten av hennes landslagskolleger i Team Norway. Der fikk de et innblikk i Tuttas hverdag gjennom en uke med intens trening.

 

Tutta sier til Norsk Golf at det var inspirerende å ha de norske spillerne på besøk.

 

– Det er alltid kult å bli pushet ekstra på treninger av de yngre spillerne. Det gjør at jeg gir det lille ekstra hver økt. Også har det vært veldig hyggelig å bli bedre kjent med de andre spillerne i Team Norway.

 

Hun sier at alle spillerne må finne sin egen vei som passer best for dem, men håper hennes erfaringer kan hjelpe de andre til å ta gode valg på veien.

 

Tutta er ikke i tvil om hvem som imponerte henne mest under samlingen.

 

– Jeg må si at jentene var utrolig dedikerte! Arbeidsmoralen var høy, og ønsket om å få noe ut av treningen imponerte meg skikkelig, sier Tutta til Norsk Golf.