Når Jack Nicklaus prater, så lytter man. Tidenes mestvinnende spiller i The Masters-historien ble tidligere denne uken spurt om verdensener Dustin Johnsons ballbane var en ulempe for ham. Johnson har har de siste par årene gått over fra å slå drawer til å begynne å fade – det vil si en svak høyreskru.

– Da jeg satte ny Masters-rekord for laveste score i 1965, slo jeg ikke et eneste slag som skrudde fra høyre mot venstre i løpet av hele uken. Jeg slo så langt og hadde så god kontroll at jeg bare spilte mitt eget spill, svarer Nicklaus.

Det minner mye om spillet Dustin Johnson har levert de siste månedene.

– Det som har imponert meg med Johnson mens han har dominert helt siden U.S. Open i fjor, er ikke bare lengden hans, men presisjonen. Dette er en kar som driver ballen godt over 300 yards og likevel har fantastisk kontroll.

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Da Johnson møtte pressen tirsdag, var han i sitt sedvanlige avslappede og «laid-back» humør.

– Jeg er full av selvtillit. Men golf er en rar sport. Det har ikke noe å si hvor godt man har spilt i ukene før. Skal jeg vinne, må alt klaffe. Jeg må drive bra, slå jernene bra, putte bra. Målet er å gi meg selv muligheten til å vinne på søndag.

Johnson slår ut i torsdagens aller siste gruppe sammen med Bubba Watson og Jimmy Walker. De starter klokken 20.03 norsk tid.