LPGA Tour

 

Etter den sterke tredjeplassen i årets første majorturnering Kraft Nabisco Championship, hadde Suzann Pettersen og resten av LPGA-touren spillefri forrige uke. Denne uken skal de i aksjon igjen, i LPGA Lotte Championship på Hawaii, hvor Tutta i fjor endte på 6. plass.

 

– Når jeg ser tilbake var spillet mitt virkelig bra, det beste jeg har følt meg i hele år. Alt i alt går ting i riktig retning, skriver Tutta på sin hjemmeside.

 

LPGA Lotte Championship spilles på Ko Olina Golf Club, hvor Ai Miyazato er regjerende mester. 

 

Marita Engzelius forsøkte å kvalifisere seg inn til turneringen, men må fortsatt smøre seg med tålmodighet på å få sin debut. Engzelius hadde en nervøs start på helgen da golfkøllene ikke kom med flyet. Heldigvis fant de veien til Hawaii i tide til mandagens kvalifiseringsrunde.

 

Selv om det ikke gikk veien, holder Oslo-jenta seg positiv som alltid.

 

– Jeg slet med lengdekontrollen inn til greenene. 77 slag og langt fra bra nok. Uansett, spillet føltes bedre enn scoren min. Nå skal jeg trene hardt denne uken, og forberede meg på tiden fremover, skrev hun på sin Facebook-profil etter runden.

 

Ukens turnering på Hawaii spilles fra onsdag til lørdag.

 

Turneringsinfo

 

 

European Tour

 

Det har også vært stille rundt Espen Kofstad de siste par ukene, som har vært på treningsleir på Arcos Gardens i Spania sammen med Team Norway. Losby-golferen var sist i sving i Marokko 31. mars, hvor han delte 52. plassen og dermed kunne innkassere en etterlengtet premiesjekk. 

 

Etter ni turneringer på årets tour har Kofstad spilt inn drøye 25 000 euro, noe som holder til 152. plass på pengelisten Race to Dubai.

 

Denne uken blir han værende i Spania, der har han sikte på å klatre oppover listen i Open de Espana i Valencia. Den tradisjonsrike turneringen er den eldste på Europatour-programmet, og har denne uken navn som Sergio Garcia, Alvaro Quiros, Miguel Angel Jimenez og Paul Casey med i feltet.

 

Turneringen spilles fra torsdag til søndag.

 

Turneringsinfo

 

NB! Espen Kofstad har kommet seg på Twitter. Følg oppdateringene fra vår eneste Europatour-spiller på @EspenKofstad

 

 

Ladies European Tour

 

Marianne Skarpnord kjempet i toppen for andre år på rad i Lalla Meryem Cup i Marokko for to uker siden, og har i likhet med Kofstad brukt den siste tiden til trening på Arcos.

 

Nå går turen til Sør-Afrika og South African Women’s Open på Southbroom Golf Club, hvor hun ankom søndag. Sarpingen ligger med sine 17 300 innspilte euro på en sterk 20. plass på tourens Order of Merit etter fem turneringer.

 

Tyskeren Caroline Masson er regjerende mester i ukens turnering.

 

Turneringsinfo