Norsjø GK overtar golfbanen for en tikroning

Det blir endringer i eierskapet til Norsjø Golfpark AS. De 600 medlemmene i golfklubben overtar eierskapet av golfanlegget.

Publisert

Golfanlegget har vært eiet og drevet av Cappelen Holding AS, men fra og med 1. januar neste år vil golfklubben overta golfparken på Romnes. Det skriver Kanalen, lokalavisen for Nome, i torsdagens papirutgave.

Klubbens medlemmer ble informert om planene i september, da Carl Diderik Cappelen i eierselskapet signaliserte at han ønsket å trekke ut Cappelen Holding AS. På et ekstraordinært årsmøte denne uken stemte klubbens medlemmer ja til klubbens anbefaling om kjøp av eget anlegg – for den nette sum av ti kroner.

I tillegg vil Cappelen Holding AS gå inn på sponsorsiden med 75 000 kroner i støtte de neste tre årene. De lover å dekke et eventuelt underskudd i 2017. I tillegg stiller de med underskuddsgaranti på 400 000 kroner i 2018, med nedtrapping på 100 000 kroner per år i 2019 og 2020.

Etter innspill fra Norges Golfforbund, anbefaler dagens eier av parken at Norsjø Golfklubb samordner driften av parken med de sportslige aktivitetene i klubben, i én samlet organisasjon. Et lignende eierskifte er tidligere også gjennomført hos blant annet Larvik Golfklubb, skriver Kanalen.

Powered by Labrador CMS