Våre norske damer kan nok engang skimte med gode resultater på LET Access. Da siste putt var satt og alle scorekort levert hadde Cecilie Lundgreen og Tonje Daffinrud solide runder som tok dem topp-10.

 

Lundgreen ble beste norske spiller på fjerdeplass etter rundene 74 – 70 – 70 og to under par totalt. Førsterunden besto av to birdies de første ni hullene, men også to bogeys. De siste ni inneholdt ytterligere to bogeys.

 

Fredagens andrerunde var enda mer stabil. Med to birdies på de første ni og 16 par totalt endte hun -2.

 

Det er tydelig at spilleren fra Borregaard trives på de første ni hullene på Onsjö. Alle birdiene hennes ble gjennomført på banens første ni hull! Sisterunden hennes besto av tre birdies på frontnine og en bogey på backnine. Nok en solid 70-runde var i boks.

 

Tonje Daffinrud spiller også denne LET Access-turneringen som amatør. Hun har spilt alle sine runder relativt stabilt, og særlig første runde var på det jevne. Med birdie på hull to og en bogey på det niende hullet endte hun på par (72) første dag.

 

Andre dag av Onsjö Ladies Open besto av en 75-runde med de første ni hullene på par, etterfulgt av bogeys på hull 10, 11 og 13. Dermed endte Daffinrud med sin eneste runde over par for turneringen.

 

Daffinruds sisterunde bød på to birdies de første ni hullene, og to bogeys på vei inn. Heldigvis satte hun birdieputten som tok henne til -1 for dagen på hull 18, og 71-runden var i boks! Det betyr at hun endte på niendeplass og kan ta med seg en god følelse videre til Finland i neste uke.

 

Vinneren av turneringen måtte avgjøres med omspill mellom Lina Boqvist og Lynn Carlsson som begge seks under par for turneringen. Til slutt var det Boqvist som avgjorde det hele med birdie på første omspillshullet. På tredjeplass endte amatøren Luna Sobron med -3 totalt. 

 

Emelie Westrup og Veslemøy Kontorp Heramb var også med denne uken, men fikk en tung turnering etter misset cut fredag.