Titleist har alltid vært kjent for å lage klassiske stilrene golfkøller, og deres nye jernserie i smidd stål ser ikke ut til å bryte den trenden. Som dagens 710-versjon kan man kjøpe 712 i fire versjoner, AP1 – en cavityback mellomhandicapere og oppover, AP2 – for lav- og mellomhandicapere, CB – en klassisk cavity med tynn topplinje for den bedre spilleren og til slutt MB – en bladkølle forbeholdt de beste.

AP1 og AP2 har fått justert vektfordelingen mer effektivt plassert i køllehodet, samtidig som at størrelsen på køllehodet er gjort noe mindre på de korte jernene. Målet har vært å gjøre de lange jernene mer tilgivende, mens de korte jernene skal være mer tradisjonelle. AP2 kommer nå med en tungsten vekt i køllehodet som sørger for mer effektiv energioverføring i balltreffet.

Kun minimale justeringer er gjort på CB- og MB-versjonene, og de har i første rekke vært kosmetiske. 

– Proffene som bruker disse køllene har gitt oss så gode tilbakemeldinger, så vi vil ikke gjøre alt for store endringer med disse køllene, sier visepresident i Titleist, Chris McGinley til golf.com

Flere PGA Tour-profiler har allerede valgt å legge køllene i sin bag, blant annet Rory McIlroy, Rickie Fowler og Geoff Ogilvy. Køllene vil få sin debut på touren under kommende helgs AT&T National i Pennsylvania.