Sist Jonathan Byrd var i omspill, senket han like godt en hole-in-one. Det gjorde han ikke denne gangen, men han vant likevel over Robert Garrigus på det andre omspillshullet.

– Jeg er ganske overveldet, sa Byrd etter seieren.

Og han kan i stor grad takke Garrigus’ manglende nervekontroll for at det ble nok en seier for Byrd. Garrigus misset en metersputt for par.

Det er bare tre måneder siden Byrd trodde han kunne komme til å miste kortet sitt på PGA-touren. Så kom seieren i mørket i Las Vegas der han senket sin famøse hole-in-one. Dermed kom han inn i Tournament of Champions, der han altså tok nok en seier.

– Jeg er bare takknemlig, jublet han.

Det er femte gang Byrd vinner i sin karriere, men han rangerer denne seieren høyest. Aldri har startfeltet vært sterkere. Og nå får han en automatisk invitasjon til Masters, i tillegg til han er klar for US Open takket være sine to seire innenfor de siste to månedene.

Graeme McDowell holdt på å bli med i omspillet. US Open-mesteren tangerte banerekorden på turneringens siste dag – 62 slag (11 under par) – og endte ett slag bak. Nordiren hadde en birdieputt fra fire meter på det siste hullet som så vidt ikke gikk i.

Steve Stricker delte fjerdeplassen med Carl Pettersson.

Kilde: pgatour.com