For første gang siden Norsk Golf ble gitt ut første gang for over 60 år siden, kommer en utgivelse som ikke er trykket på papir. Norsk Golf nummer 3, 2020, eksisterer kun digitalt – og har i dag blitt sendt på mail til alle medlemmer av norske golfklubber

Som du sikkert forstår er koronakrisen bakgrunnen for dette. Da verden stengte ned, stengte samtidig annonsørene i stor grad igjen kranene, spesielt de som har med reiseliv å gjøre. Dette, kombinert med en rekke andre faktorer, gjorde at vi tok beslutningen om å gi ut denne utgaven kun digitalt.

For det var aldri snakk om å droppe utgivelsen. Golffeberen herjer i Norge, og vi hadde masse godt stoff som var for godt til å la gå på skraphaugen uten at noen får glede av det. 

Vi har jobbet med denne utgaven som om det var en hvilken som helst annen utgave. Vi har vært ute og laget reportasjer, instruksjon, og annet innhold vi er stolte av å presentere.

* Les om hvordan en av golfens egne måtte kjempe for livet da han ble smittet av Covid-19

* Vi har funnet 27 norske golfperler du bør avlegge et besøk denne sommeren

* Golfskolen lærer deg hvordan du håndterer problemslagene
 

Sånn leser du nye Norsk Golf

Dere har to muligheter når dere skal lese denne utgaven av Norsk Golf:

Det finnes en versjon som er utformet som et flip-magasin, som ser ut nøyaktig slik du er vant til fra papirutgaven. Denne versjonen er designet for å leses på PC/desktop. Den finner du HER. 

Det finnes også en versjon for tablet/nettbrett/mobil – som kan leses  HER. 

Det har vært en rar tid for oss alle, men heldigvis ser det ut til at vi går lysere tider i møte. Oppe i det hele har utrolig mange mennesker funnet tilflukt, glede, adspredelse og underholdning i golfen – som har fått et gigantisk oppsving den siste tiden. Jeg håper og tror det vil vare. Og jeg håper dere vil fortsette å laste ned og lese de digitale utgavene av Norsk Golf som kommer i fremtiden også. Selv om vi er tilbake på papir når nummer 4 kommer i begynnelsen av juli.

Jeg ønsker dere alle en fin golfsommer. Ta vare på deg og dine.

Varme hilsener,
Magnus Sveen
Redaktør, Norsk Golf