Tekst: Christian Furu

 

Odyssey mener de har funnet den perfekte balansen mellom den myke, dempete følelsen av en insert og den klare tilbakemeldingen man får når man bruker en putter i rent stål. Metal-X har slagflate av aluminium men med dempende materiale bak. Odyssey har utviklet denne putteren på grunnlag av tilbakemeldinger fra proffene som ønsket nettopp denne blandingen – det beste fra to verdener.

 

Aluminiumslaget på slagflaten har fått et mønster som skaper friksjon mellom putteren og ballen. Den skal skape toppspin slik at ballen ruller raskere og bedre. Metal-X kommer i en finish kalt «midnight black», en dyp sort farge som gir fin kontrast mot underlaget og ikke er utsatt for blendende gjenskinn fra solen.

 

Proffene har omfavnet den nye serien og allerede den første uken den var tilgjengelig hadde 13 av spillerne den i bagen under en turnering. Blant dem finner vi JB Holmes, Alvaro Quiros, Danny Lee og Niclas Fasth.

Metal-X er tilgjengelig i butikken fra 15.april i en lang rekke modeller. 

 

#1, #6, #7, #8 , #9 og Rossie har veiledende pris 1.395,-. 

 

D.A.R.T 1.695,-.

 

2 Ball 1.695,-.

 

D.A.R.T og #7 vil være tilgjengelig i mage- og langputter mens #1 fås som mageputter. Veiledende pris på disse er 1.795,-.

 

Full test av modellene Rossie og #8 kommer i Norsk Golf #3.

 

 

NYTT OG GAMMELT: Metal X kombinerer gamle og nye modeller, sammen med et nytt insert.

(Foto: Callaway Golf)