Tiger Woods har vært satt ut av spill med en ryggskade i over et år, og i løpet av årets sesong har det blitt spekulert i om han i det hele tatt kommer til å returnere tilbake til PGA-touren. 7. september kom imidlertid den etterlengtede bekreftelsen på at turneringsspill er nært forestående. I et blogginnlegg publisert på hans hjemmeside skrev Tiger at han håpet på å være klar til Safeway Open i California 13. oktober – den første offisielle turneringen i PGA Tours 2016/2017-sesong.

Siden da har det vært stille rundt Tiger. Han var i fokus forrige uke da han var visekaptein for USA under Ryder Cup-seieren på Hazeltine, men avviste kategorisk alle spørsmål som hadde med hans eget comeback å gjøre.

Fredag offentliggjøres startfeltet til Safeway Open.Det er fortsatt uvisst om dette er turneringen Tiger faktisk gjør sitt comeback. Skal vi tro hans kompis Jesper Parnevik, er Tiger mer enn klar.

– Jeg ser Tiger på Medalist (Golf Club). Vi prater sammen og har spilt ni hull sammen. Han har slått mange baller, og han slår ballen fantastisk, sier Parnevik i et ferskt intervju med Golf Digest.

Det har sjelden vært knyttet så store forventninger, og så mange spørsmålstegn, som til Tigers nært forestående comeback. Jesper Parnevik gjør sitt for å bygge opp forventningene:

– Han smadrer ballen av gårde en mil og treffer alt rent. På rangen, i det minste, ser ballflukten og ballbanen ut som den Tiger vi kjente for 15 år siden. Man vet aldri med comebacks, men noe sier meg at dette kanskje kommer til å bli spektakulært, sier Parnevik.

Hva tror du er mest sannsynlig i Tigers første turnering tilbake på PGA Tour: Topp-10-plassering eller misset cut?