Verdens nordligste links-bane får nå Norges beste golfspiller som ambassadør. Det ble offentliggjort under en pressekonferanse på Lofoten Golflinks tirsdag. Klubben samarbeider med Troon Golf, verdens største golfmanagement, og seks journalister fra Storbritannia, USA og Frankrike var til stede under pressekonferansen, skriver Lofotposten

 

Daglig leder i Lofoten Golf Links, Frode Hov var naturlig nok begeistret over å ha Tutta med på laget.

 

– Dette er en unik mulighet for oss å nå ut på, og vil gi oss store muligheter. Med avtalen med Suzann synes jeg vi har et komplett grunnlag for å oppnå suksess. Dette blir kjempespennende, sier han til Lofotposten.

 

Tutta gleder seg til å bruke mer tid i nordlige strøk de gangene hun er hjemme på ferie fra LPGA-sirkuset.

 

– Her oppe finner jeg roen, og å bli partner med Lofoten Golf Links føles helt naturlig for meg. Det er en ære å være en del av prosessen, og det har vært morsomt å følge utviklingen ved Lofoten Golf Links. Det er helt unikt, og verdens nordligste links-bane. Det er mange «kunstige» baner rundt om i verden, men dette er «as cool as it gets». Jeg ser frem til å bruke mer tid her. Jeg er veldig spent, og skal være en ambassadør verdig, sier Tutta.

 

Overfor Lofotposten beskriver hun avtalen som en vinn-vinn-situasjon for begge parter.

 

– Jeg kan komme og slappe av under disse omgivelsene, og samtidig arbeide med spillet mitt. Jeg trodde aldri jeg skulle tenke tanken om å dra nordover for å bli en bedre golfspiller, men det viser seg at den muligheten finnes. Det er også morsomt å ta del i et prosjekt som har store ambisjoner. Det er gøy å hjelpe og spre deres budskap til resten av verden. Jeg reiser så mye at jeg tror jeg kan nå et stort publikum.

 

Lofoten Golf Links